Vés al contingut
1

Sergi Belbel presentarà a Pineda 'Morir-ne disset', guanyador del premi Sant Jordi

Foto: Sergi Belbel amb Empar Moliner per Sant Jordi

 

Aquest divendres es fa a Pineda la presentació de la novel·la ‘Morir-ne disset’ de Sergi Belbel guanyador del Premi Sant Jordi. L'acte és a les 19h a la seu d’Òmnium de Pineda al c/ Montpalau 12.

Òmnium Alt Maresme ha organitzat l'acte amb la presència de l’autor, director i traductor teatral, Sergi Belbel. La seva obra va ser guanyadora del 62è. Premi Sant Jordi de novel·la. «Morir-ne disset», és un relat «confessional audaç i amarat d’humor negre, posa la catalanitat davant d’un mirall i la dessacralitza, des de la sàtira, la llengua i la literatura».

1


 

D'altra banda, Òmnium fa una crida perquè autors o autores maresmencs que hagin publicat entre Sant Jordi de 2021 i Sant Jordi de 2022, participin en l’edició d’enguany del Dia de les Lletres Maresmenques que s’està preparant. També poden participar les novetats editorials en català, els autors o autores de les quals, hagin nascut, visquin o hagin passat una part significativa de la seva vida a la comarca del Maresme.

 

Trobada d' Scrabble en català dijous a Calella

D’altra banda, Òmnium Al Maresme organitza per dijous que ve, 26 de maig, amb motiu del Dia Internacional del Joc una Trobada d' Scrabble en català. Serà el pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça (Plaça de I’Ajuntament, 30-31, Calella) acollirà entre les 10 i les 12 del migdia, una trobada perquè tothom que ho vulgui pugui provar o practicar l’Scrabble en català, i gaudir del dia assenyalat tot jugant. Aquesta activitat serà possible gràcies a l’Oficina de Català de Calella i a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.