Vés al contingut
1

Aquest dissabte s’inaugura a l’Espai Creatiu una exposició de l’artista local Juan Antonio Bayona García

 

Presenta un treball en acrílic dedicat al seu poble natal, Osuna ( Sevilla). La inauguració és dissabte a les 7 de la tarda al Carrer Major 30.

Juan Antonio Bayona Rodríguez. Natural de Osuna (Sevilla) 1940. Juan Antonio és un pintor autodidacta format a partir del seu talent natural i la seva experiència. Quan era molt jove, a la seva Osuna natal, fa un curs de retolació per correspondència que al final acabaria sent una tècnica que l'ha acompanyat i guiat al llarg de la seva vida artística.

La seva trajectòria es centra, en una primera etapa, en la pintura industrial al sector de la construcció i decoració, en arribar la crisi del sector als anys 75/76, i la manca de treball el porten a entrar al món de la pintura de publicitat, agafant la base dels seus petits coneixements de joventut, especialitzant-se en la cartelleria i publicitat cinematogràfica i treballs industrials en l'àmbit artístic (murals, retolació, etc.).

Paral·lelament, es dedica a pintar, bàsicament en acrílic, desenvolupant una obra propera a l'impressionisme, és un gran admirador de Sorolla i el seu talent en el domini de la llum, Juan Antonio ha forjat un estil amb una marcada personalitat que, sens dubte, el fa reconeixible.