Vés al contingut
1

L'alcalde defensa la celebració de Miss Món i Mister Internacional Espanya a Pineda i diu que «ajudarà a dinamitzar l'economia local»

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor, ha defensat el certamen que es farà a Pineda aquest mes de juny. Ha explicat que «ajudarà a dinamitzar l'economia de Pineda durant 10 dies i això és bo per al poble». Ha explicat que «també posarà Pineda al mapa» perquè tindrà repercussió a tot l'Estat. Ha dit també que «a Pineda s'aposta per acollir esdeveniments de tot tipus».  També ha dit que «estan contents que aquesta organització hagi triat Pineda en l'edició de 2022 per celebrar els actes, que donaran molta projecció a la població arreu de l'Estat». També ha dit que "l'Ajuntament podrà imputar els costos a la taxa turística que ha de pagar anualment, per fer difusió turística del municipi".

L'alcalde ha dit que «Pineda acull diversos esdeveniments molt diversos i aquest és un més». Recordem que és un tema que es va debatre al darrer ple municipal on va generar debat amb preguntes d'ERC-JxP i EM-JxCat.


 

Pineda acollirà la gala de Miss Món Espanya i Mister Internacional Espanya 2022

Per primer cop es celebraran de forma conjunta entre els dies 11 i 19 de juny. Per tant, els representants de totes les províncies d'Espanya arribaran a Pineda per participar al festival. Es faran gales a Can Xaubet i també actes a la Plaça Espanya i altres punts del municipi i la platja pinedenca. També s'ha informat que a Pineda també arribarà la premsa especialitzada i de moda i els premis es destinaran a temàtica social, i per tant, «canvia el sentit del certamen».


 

Hi participaran 52 candidats i candidates, representant a cadascuna de les províncies espanyoles, i han de passar una sèrie de proves físiques i esportives, culturals, desfilades amb el vestit típic de cada zona, i es valoren les habilitats de cada candidat en el maneig de les xarxes socials.

Les gales es faran els dies 17 i 18 de juny al pavelló de Can Xaubet, i es faran altres actes per a tots els públics a l'espai lliure. Tot plegat compta amb el patrocini de la cadena hotelera '30 graus' que té un hotel a Pineda.

El certamen tindrà connexions a programes de TVE i als diferents mitjans de comunicació.