Vés al contingut
2

Hermandad del Rocio de Pineda: ‘Teníem moltes ganes i ha estat un gran Rocio’

Fotos: Gemma Balada

 

 

 

La Hermandad del Rocio de Pineda fa una valoració molt positiva dels actes de la Romeria del Rocio a Terrassa on hi ha participat, aquest cap de setmana, de forma molt activa. Després de dos anys sense poder-hi anar, per la pandèmia, aquest any ha estat un Rocio especial per l’entitat.

 

Els actes van començar divendres a Pineda amb una cercavila pel poble on van traslladar el Simpecado amb carreta, i durant el cap de setmana a Terrassa, han participat a la Missa, a la recepció de les Hermandades i a la presentació dels Simpecados a la Verge del Rocio. Antonio Bellido, secretari de la Hermandad del Rocio de Pineda ha dit que estan molt satisfets ja que moltes persones els han acompanyat tant a Pineda com a Terrassa.

 

Antonio Bellido ha explicat que s’ha viscut molt bon ambient durant el Rocio i també ha destacat que el Cor Infantil de la Hermandad de Pineda han cantat davant la imatge de la Verge durant la presentació de les Hermandades. L’entitat ha explicat que ha estat un cap de setmana intents i molt emotiu.


 

1