Vés al contingut
1

Es convoquen les subvencions a particulars i empreses dins dels espais naturals

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Són subvencions per fomentar projectes i activitats d'interès públic o social als espais naturals de la Xarxa de Parcs Naturals. Són per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives i instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis per a l’any 2023 en l’àmbit de la Xarxa de Parcs Naturals. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de juny.


 

En aquest sentit, hauran de fomentar projectes/activitats d’interès públic o social que tinguin per finalitat activitats forestals, activitats agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, activitats de caràcter cívic, cultural i esportiu així com instal·lacions tèrmiques de biomassa i actuacions d’eficiència i estalvi energètic en edificis.

Les subvencions concedides a l’empara d’aquesta convocatòria s’hauran de destinar a finançar projectes i/o activitats desenvolupats durant el període que va de l'1 de gener del 2023 al 31 de desembre del 2023 i s’hauran de justificar entre el 2 de gener del 2024 i el 31 de març del 2024.

 

1