Vés al contingut
1

La Festa Major Petita de Sant Joan arriba carregada d'actes populars i musicals

 

Flama del Canigó i revetlla popular a la Plaça de les Mèlies

Aquest dijous arriba la flama del Canigó a Pineda a les 8 del vespre a la Plaça de les Mèlies on s'encendrà el peveter, focs d'artifici, es faran parlaments, i actuaran els grallers, danses, sopar, i finalment els grups Julivert i PD Fourquilles.

El sopar és a base de botifarra i pinxos, beguda, i no hi faltarà la coca i el cava i també hi haurà sopar per a persones veganes. Hi haurà servei de bar fins les 3 de la matinada.

Segons els seus organitzadors és una revetlla que vol recuperar l'esperit de la revetlla de Sant Joan al centre de Pineda després de molts anys de no celebrar-se. A més, arribarà directament la Flama del Canigó directament des del cim de la muntanya símbol dels catalans. La flama farà un recorregut de 170 quilòmetres que es cobriran amb relleus que faran una trentena de corredors pinedencs.

Les entitats organitzadores han fet públic que «cap d'elles guanyarà diners amb la revetlla sinó que els guanys que hi pugui haver serviran íntegrament per organitzar la revetlla de l'any que ve».

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Cau de Pineda, l'Ateneu Popular Sa Boada i el Centre Excursionista Montpalau Team, amb la col.laboració de les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers de Pineda, el Pubillatge, Òmnium Cultural, Consell Local per la República de Pineda, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

 

1


 

Revetlla a la plaça de la Biblioteca de Poblenou

A la Plaça de la biblioteca de Poblenou també hi haurà revetlla de Sant Joan amb sopar a la fresca i ball amb Dj. Hi haurà servei de bar i música de tots els temps «fins que el cos aguanti» segon diuen els seus organitzadors. Organitza Els Xulus de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

Revetlla a la platja dels Pins (zona de barraques)

I a la platja dels Pins, a la zona de barraques, trobareu la Revetlla de Sant Joan organitzada per la comparsa La Tribala. ‘La mare de les fogueres’ amb foguera, sopar popular i Dj. Començarà a les 9 del vespre fins les 3 de la matinada i es farà sopar amb taula d'embotits, torrada i beguda i copa de cava i coca per a tothom. Pots portar el got de casa per no generar residus. Organitzada per La Tribala amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

La revetlla a Ràdio Pineda

Ràdio Pineda també us oferirem música festiva per celebrar la Revetlla de Sant Joan a partir de les 20h amb Dj Ricard Ubach a través de l’emissora 94.6 FM.. També ens pot seguir escoltant la ràdio en directe al web radiopineda.cat i per la nostra aplicació de mòbil.


 

Divendres 24 de juny. Sant Joan

Aquest divendres, Sant Joan i Festa Major Petita de Pineda es fa l’ofici solemne en honor al sant a les 12h a l’Església Parroquial de Santa Maria.

 

1

 

I a partir de 2/4 de 8 de la tarda hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Cassà organitzada per l’Associació Mare Nostrum. A la mitja part, cap a les 8 del vespre, els Gegants de Pineda ballaran una sardana i un parell de peces més amb gralla i tabal.

 

1

 

1

 

 

La Banda del Drac

I a les 10 de la nit es fa el concert ‘Records’ a càrrec de la Banda del Drac a l’Espai Sant Jordi. El preu de l’entrada és de 5 euros que podeu comprar al web www.auditoripineda.cat o a Can Comas de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 13h. En cas que en quedin també a l’Espai Sant Jordi.

 

1


 

Dissabte 25 de juny

Dins dels actes del centenari de la Biblioteca Serra i Moret, aquest dissabte durant el matí es fan un munt d’activitats per celebrar-ho, tant a dins com a fora de la biblioteca. Fira d’intercanvi de llibres, inflables, jocs amb andròmines, entre altres. També dissabte es faran els parlaments institucionals en motiu del centenari de la biblioteca de Pineda a les 12h a la mateixa biblioteca.

A més, durant el matí la biblioteca estarà oberta perquè tothom que vulgui pugui veure els espais, conèixer els serveis i tot el fons que hi ha. També podreu gaudir dels jocs que formen part del projecte ‘Ficció en Joc’ a la sala multimèdia. Cal fer inscripció prèvia. I si al llarg del matí fas ús del servei de préstec, us podreu endur una bossa de regal. I també la biblioteca farà hores del conte ben especials.

 

Aquest dissabte es fa la Festa Jove amb Dj Grima a partir de les 6 de la tarda a la plaça Sara Llorens. Organitza El Consell de Joves de Pineda. I a les 10 de la nit podreu veure l’espectacle ‘Ara Més’ a càrrec de Pep Plaza a l’espai Sant Jordi. Preu de l’entrada 5 euros que podeu comprar al web www.auditoripineda.cat o a Can Comas de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 13h. En cas que en quedin també a l’Espai Sant Jordi.

 

 

L'actor Pep Plaza porta a Pineda l’espectacle ‘Ara Més’ aquest dissabte a l'Espai Sant Jordi

Es fa dins la programació de la Festa Major Petita de Sant Joan. Un monòleg que són un munt d’històries encadenades dalt de l’escenari. Acompanyat pel pianista Nito Figueras en directe, Pep Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i no sap on acaba.

'Veureu' un munt de personatges a l'escenari. Pep Plaza porta ara 25 anys a l'escenari. És un espectacle d’humor i música en directe.

Pep Plaza és també molt conegut perquè apareix setmanalment al 'Polònia' de TV3 i altres espais televisius.

Es farà dissabte a l’Espai Sant Jordi. Preu de l’entrada 5 euros que podeu comprar al web www.auditoripineda.cat o a Can Comas de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 13h. En cas que en quedin també a l’Espai Sant Jordi.

 

1
 

 

 

1


 

Diumenge 26 de juny

Aquest diumenge es fa l’acte de celebració del nomenament d’Hereu de Catalunya i Hereu de Pineda 2021 a les 6 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament.


 

També diumenge podeu gaudir del concert ‘Xics and Roll Band’ a 2/4 de 8 de la tarda a l’Espai Sant Jordi. Preu de l’entrada 5 euros que podeu comprar al web www.auditoripineda.cat o a Can Comas de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 13h. En cas que en quedin també a l’Espai Sant Jordi.

 

Música rock per a pares i els fills menuts amb el concert de ‘Xics and Roll Band’ a l’Espai Sant Jordi

The Beatles, Rolling Stones, Tina Turner, AC/DC, Queen, U2, Nirvana, Coldplay són entre d’altres els protagonistes de l’espectacle que arriba a Pineda aquest diumenge. Xics’n’roll Band ens presenten a les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir als més petits en la música moderna i tota una oportunitat pels pares i mares per a tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. Amb un espai reservat pels petits, animació infantil, pintures, photocall, és tota una experiència per gaudir en família i contagiar als més petits de la passió per la música.

 

El concert és diumenge a 2/4 de 8 de la tarda a l’Espai Sant Jordi.

Preu de l’entrada 5 euros que podeu comprar al web www.auditoripineda.cat o a Can Comas de dilluns a divendres en horari de matí de 10h a 13h. En cas que en quedin també a l’Espai Sant Jordi.

 

Aquí pots escoltar com sonen:

https://www.youtube.com/watch?v=kZ4BJ_Ze0dY&feature=youtu.be

 

1