Vés al contingut
1

L'espectacle 'Dies Gloriosus' obre aquest dilluns els actes del Centenari de la Biblioteca Serra i Moret

La Biblioteca Serra i Moret commemora el seu centenari i ho fa amb un seguit d'activitats gratuïtes i obertes a tothom que s'allargaran fins dissabte, que es farà l'acte centrals. La primera activitat és aquest vespre amb l'estrena de l'espectacle musical de poesia negra 'Dies Gloriosus', de l'artista pinedenca Jèssica Ayala i el músic Jordi Santamaria. Jèssica Ayala ha explicat que l'espectacle està basat en fets reals. Podeu veure Dies Gloriosus avui a 2/4 de 9 del vespre a l'Auditori de Pineda, amb entrada gratuïta


 

Els actes continuen demà amb l'hora del conte i un maridatge de vi i òpera. Dimecres es farà la conferència-concert 'El naixement de la música al cinema' a les 7 de la tarda. N'ha parlat Juana de Haro, directora de la biblioteca Serra i Moret.

 

L'acte central es farà dissabte 25 de juny, coincidint amb la Festa Major petita de Pineda amb una matinal d'activitats infantils i familiars, una fira d'intercanvi de llibres, inflables i els parlaments institucionals. La Biblioteca estarà oberta tot el dia.