Vés al contingut
1

Tast d'òpera i maridatge de vins a la Biblioteca Serra i Moret de Pineda

 

 

Els actes del centenari continuen avui amb l'hora del conte i un maridatge de vi i òpera. Hi serà la divulgadora musical Maria Rosa Carbonell i la sommelier Cristina Blasi a 2/4 de 7 de la tarda.

I a la sala infantil de la biblioteca es farà l'hora del conte 'Cabra, cabretes' amb Món Mas a les 17:30h.


 

Dimecres es farà la conferència-concert 'El naixement de la música al cinema' a les 7 de la tarda. N'ha parlat Joana de Haro, directora de la biblioteca Serra i Moret.

 

L'acte central es farà dissabte 25 de juny, coincidint amb la Festa Major petita de Pineda amb una matinal d'activitats infantils i familiars, una fira d'intercanvi de llibres, inflables i els parlaments institucionals. La Biblioteca estarà oberta tot el dia.

La regidora de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Pineda Sandra Pérez ha posat en valor la importància de celebrar els 100 anys de la biblioteca.

 

La biblioteca Serra i Moret va néixer ara fa 100 anys a petició de l'escriptora i folklorista Sara Llorens, esposa de l'alcalde de l'època Manuel Serra i Moret per apropar la lectura als pinedencs. L'arxiver municipal Oleguer Massaguer ha dit que la biblioteca de Pineda va ser la 7ª biblioteca que es va construir a Catalunya.

Joana de Haro, directora de la biblioteca Serra i Moret ha explicat que la sala infantil de la biblioteca acollirà dimarts 21 l'hora del conte 'Cabra, cabretes' amb Món Mas a les 17:30h i un maridatge de vi i òpera. I en format concert i conferència el dimecres dia es farà el concert 'El naixement de la música al cinema' a les 19h.

 

L'acte central del centenari es farà el matí de dissabte 25 de juny, coincidint amb els actes de la Festa Major petita de Pineda amb una matinal d'activitats infantils i familiars i els parlaments institucionals. Dissabte la biblioteca també estarà oberta perquè tothom que vulgui pugui conèixer tots els seus espais i serveis o consultar el fons disponible. Els actes centrals es faran als exteriors de la biblioteca Serra i Moret del c/Progrés. Organitza l'Ajuntament de Pineda i la biblioteca.