Vés al contingut
1

Els ADF de l’Alt Maresme activen un dispositiu de seguretat per a la revetlla de Sant Joan

Fotos: Adf Alt Maresme i Protecció Civil de Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Els ADF de l’Alt Maresme activen aquest dijous un dispositiu especial de seguretat per a la revetlla de Sant Joan operatiu des de les 15h fins a les 03:00h de la matinada del divendres 24 de juny per tal d’evitar incendis de vegetació en zones forestals. El coordinador de voluntaris de l'ADF de l’Alt Maresme Daniel Sánchez ha explicat que activaran 7 vehicles amb kit d’aigua, 2 de coordinació i recolzament amb eines manuals i una vintena de voluntaris per fer tasques de vigilància.

 

Aquest any, a causa de la greu siutació i el risc extrem d’incendis d’aquests últims dies, l’ADF de l’Alt Maresme començen aquestes tasques de vigilància més aviat del que és habitual per la siutació extrema de risc d’incendis. Tot i que aquest any no s’han produït incendis importants a la comarca del Maresme, Daniel Sánchez ha demanat no abaixar la guàrdia. Demanen civisme i responsabilitat als ciutadans de cara a la revetlla de Sant Joan.

 

Els ADF de l’Alt Maresme treballaran coordinats amb els parcs de bombers de la zona i les Policies Locals de Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. També es coordinaran amb l’ADF Tordera i l’ADF Vallalta que s’encarregarà dels municipis de Sant Pol, Canet, Sant Cebrià i Sant Iscla de Vallalta.

 

Recordem que està prohibit llençar petards i fer foc a menys de 500 metres de qualsevol massa forestal. En les condicions que tenim, un petard o una bengala que caigui on no toca, pot ser catastròfic. Així dons, des de l’ADF de l’Alt Maresme es demana màxima cura i responsabilitat aquesta revetlla de Sant Joan.

 

 

2

 

 

1