Vés al contingut
1

Ja us podeu apuntar a les activitats d’estiu del Centre Cívic

 


 

El Centre Cívic Poblenou organitza moltes activitats durant aquest estiu tant pel públic adult com per als infants. Podeu consultar tota la programació i fer les inscripcions al web municipal www.pinedadeamar.cat

La festa de final de curs que es fa avui a les 18h dóna el tret de sortida a la programació d’estiu al Centre Cívic.

De les activitats programades per adults destaca una gimcana fotogràfica, un passeig pel barri, que es farà de l’1 al 25 de juliol pels carrers de Poblenou. Els participants hauran de fer grups de 4 persones i fer les fotos que tindran a un llistat i que els facilitarà el Centre Cívic. L’entrega de premis es farà el dia 27 de juliol a les 18:30h al Centre Cívic. Els guanyadors s’enportaran 4 entrades per l’escape room Futura de Poblenou.

També pels adults s’ha programat una trobada d’escriptura creativa i contes interpretats.

Per la mainada s’han programat dos tallers: el dimarts 4 de juliol a la tarda es farà el taller dolç: Fem berenar d’estiu dirigit a infants de 6 a 12 anys i també es farà el taller artístic ‘Pinta el teu quadre d’estiu’ el dilluns 18 de juliol a la tarda dirigit a infants a partir de 6 anys. La programació d’estiu del Centre Cívic també inclou l’espectacle de màgia ‘Fabulós’ el dimecres 13 de juliol a càrrec del Mag Stigman, dirigit a tots els públics.

Podeu consultar tota la programació i fer les inscripcions al web municipal www.pinedadeamar.cat