Vés al contingut
1

Poblenou celebra les festes del barri amb activitats, concerts i la fira d’atraccions

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

S’allargaran fins diumenge amb activitats molt familiars i per a tots els públics, i apostant per concerts i actuacions d’artistes locals i de la zona. Les activitats es fan la l'aparcament del Passeig Costa Brava i estan organitzades per l'entitat 'Sons of Poblenou' amb el suport de l'Ajuntament de Pineda. Hi ha fira d'atraccions.

 

Les activitats continuaran divendres a les 18h amb ball al Casal d’avis de Poblenou. A les 20:30h es farà un concert amb Brenda Delgado i a les 22h actuarà el cantant pinedenc Javier Ginés acompanyat del grup ‘Desafio Flamenco’ i finalment, a les 23:30h hi ha concert amb Toni Cayena.

 

Cati Mateo i Ivan Constanza han explicat que les activitats de dissabte al matí estan dedicades als més petits amb la cercavila dels Petits Musicae, activitats infantils, un tobogan aqüàtic i la Festa de l’escuma a la plaça dels Païssos Catalans.

 

Dissabte a les 18h tarda actua el grup Fanàtix, també hi haurà ball flamenc a les 20h, el concert del pinedenc Lluís Navarro a les 21h i la festa dels 80’s i 90’s amb Selecta Evens, amb els Dj José Reyes i Mario Otero, a les 22.30h.

 

Diumenge, últim dia de les festes de Poblenou, es fa la Missa Rociera a les 11h a la parròquia de Poblenou, un vermut musical amb Luis Flores i Laia Amezcua a les 12:30h i a les 14h es fa una arrossada solidària. Les actuacions continuaran diumenge a les 19h amb l’actuació de Salsa Dance Studio, el concert del Club de las Muñecas a les 21h i el fi de festa amb focs d’artifici a càrrec de les Forces Infernals de Poblenou a les 22:30h.

 

La 'Feria de mi barrio' està organitzat per Sons Of Poblenou amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda i Selecta Evens. Durant aquests dies també han venut la samarreta solidària contra el càncer infantil 'La Feria de mi barrio', al preu de 5€. I durant el cap de setmana les podeu seguir comprant a la botiga ‘Carolina’ de Poblenou.


 

1