Vés al contingut
1

Continuen augmentant els ingressos per Covid-19 als hospitals comarcals

 

A l’Hospital de Calella s’han registrat 47 nous casos i 20 altes, 2 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. S’han comptabilitzat 2 defuncions.

A l’Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (23/06), s’han comptabilitzat 13 ingressos i 13 altes, 3 dels quals són pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre. No s’ha comptabilitzat cap defunció.


 

El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59 persones
El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 59 persones, 27 més que el dimecres 23 de juny. Actualment hi ha 42 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 15 a l’Hospital de Blanes i 2 al Sociosanitari de Blanes.

 

Noves variants

Les variants BA.4 I BA.5 ja són majoritàries a Catalunya. En general presenta quadres lleus de la malaltia, que s'ha disparat després de Sant Joan i la fi del curs escolar. Segons el Departament de Salut el pic de contagis pot arribar en 15 dies. La taxa de reproducció de la pandèmia supera l'1, per tant, creix a tot l'Alt Maresme i a bona part de Catalunya.