Vés al contingut
1

Entrades a Marineland, sortides en vaixell amb Dofí Joet Boats, entrades al teatre i moltes sorpreses aquest estiu a Ràdio Pineda

 

Ràdio Pineda sorteja durant aquesta programació d’estiu entrades per anar al parc aqüàtic Marineland, sortides en vaixell amb Dofí Jet Boats, entrades al Centre Cultural per veure el musical ‘Campamento La Brújula’ i més sorpreses que estem preparant.

Aquest estiu regalem 3 packs familiars, entrades per a dos adults i dos infants, per anar a Marineland, el parc aquàtic familiar de Palafolls que compta amb tobogans, piscines infantils, espectacles amb dofins i aus exòtiques, i com a novetat, aquest any estrenen una piscina d’onades. El primer pack familiar el sortegem el dia 8 de juliol, després del butlletí informatiu de les 12h. La participació serà telefònica i les trucades hauran de passar per antena. Els altres dos packs familiars se sortejaran els dies 22 de juliol i 5 d’agost. En aquest cas la participació serà via Instagram de Ràdio Pineda.

També sortegem dues entrades dobles per fer sortides en vaixell i conèixer la Costa Brava des del mar amb Dofí Jet Boats.

I amb la col·laboració del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, també sortejarem entrades per anar a veure el musical ‘Campamento La Brújula’ que s’estrena el dia 10 i es podrà veure tots els caps de setmana a les 19h a la sala gran del Centre.