Vés al contingut
1

Noemí Llorens: «Vull tornar a ser la candidata de Junts per Catalunya per liderar un projecte que compta amb molta gent diversa»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista

 

 

Ràdio Pineda ha començat aquest dimecres un nou cicle d'entrevistes als i les portaveus dels grups polítics municipals. La primera entrevista s'ha fet avui a Noemí Llorens d'En Marxa-JxCat.

Noemí Llorens ha dit que «el seu partit està més actiu que mai en un moment clau, per encarar les eleccions municipals del maig de 2023».

Ha fet un repàs al mandat i ha dit que «ha estat atípic, amb el temporal Gloria el primer any a l'Ajuntament i posteriorment una pandèmia de dos anys». Ha dit que «s'han adaptat a les adversitats, també a nivell de grup municipal».

Durant l'entrevista ha dit que «compta amb un equip de persones estable que fan feina dins del partit». Ha afegit que «té bona relació amb l'equip de govern perquè es tenen respecte mutu i la seva intenció és formar part de la solució, i per tant, defensaran les accions beneficioses per Pineda».

Ha dit que «sempre fan propostes en positiu» i ha demanat que l'equip de govern faci incidència en eliminar l'incivisme, millorar la neteja i tenir més seguretat.

Noemí Llorens ha afegit que «la relació amb l'oposició no és fer un front comú contra el govern» i ha afegit que «són constructius per tirar endavant Pineda». Ha dit que «cada partit treballa amb la seva pròpia inèrcia i interessos».

També ha dit que «defensen activitats com el Nadal a Pineda però també volen que es facin altres esdeveniments que no siguin ludico-festius i pensat en accions esportives, culturals o d'acollir congressos com ara el de medi ambient».


 

Noemí Llorens ha dit que «es postula com a candidata de Junts per Catalunya a Pineda i ha explicat que «es treballa de fa temps i tant la permanent del partit com l'assemblea ho haurà de ratificar». S'ha anunciat que el dijous 14 de juliol es farà una assemblea a Pineda per debatre els tres anys de mandat a l'oposició, i aportar noves propostes de cara a l'any que resta i també de cara a les Eleccions Municipals. La trobada es farà el dijous vinent a 2/4 de 8 al local del carrer Jaume Balmes 8 de Pineda.


 

També ha parlat de política general i ha dit que «hi ha un pacte de govern amb algunes desavinences com en totes les famílies» i que s'ha de revisar l'any que ve, segons l'acord de govern a la Generalitat.

 

1


 

Cada setmana entrevistarem un candidat/a, per tant, Marcos Ortega de Pineda en Comú serà la propera, el dimecres 13 de juliol, Mònica Palacín d'ERC-JxP el diua 20 i tancarà el cicle l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, del PSC el dia 27.

Les entrevistes duraran 30 minuts i començaran a les 8,40h, després de la informació del temps que donem cada matí. Les entrevistes seran en directe a Ràdio Pineda i es podran recuperar al servei de ràdio a la carta de radiopineda.cat i a l'APP, l'aplicació de mòbil de Ràdio Pineda.


 

Es tracta principalment la política local, a un any de les Eleccions Municipals i a les propostes de cada partit amb representació a l'Ajuntament de Pineda. També a temes d'interès general per a la ciutadania, i que s'han debatut als darrers plens municipals.