Vés al contingut
1

La Comissió Sectorial Nacional d’Esquerra Republicana organitza a Pineda la jornada 'Parlem de Ciutadania'

 

Escolta a Hugo Guffanti

 

S'hi faran dues taules de debat. Una tractarà sobre les accions dels municipis per generar igualtat d'oportunitats. Una segona taula tractarà també la igualtat d'oportunitat i comptarà amb diputats i diputades al Congrés, membres de l'executiva d'ERC, regidors i regidores de diverses ciutats catalanes i altres càrrecs del partit.

Hugo Guffanti ha explicat que «volen posar en valor l'ADN dels republicans, que és aconseguir que tothom tingui les mateixes oportunitats».

La jornada es fa dissabte a partir de les 10 del matí amb obertura a càrrec del regidor pineden d'ERC-JxP Hugo Guffanti, Núria Camps, presidenta de la Comissió Sectorial de Ciutadania i Migracions, i Maimouna Sabally, membre de l'executiva. També és destacada la xerrada de Maria Dantas, diputada al Congrés de Diputats i responsable del partit de migracions i fronteres.

Hugo Guffanti ha explicat que «la jornada comptarà amb càrrecs importants de tot el Principat de Catalunya i el País Valencià» i ha destacat la feina que ha comportat fer la trobada a Pineda.
 

A la cloenda, que es farà a la 1 del migdia, també intervindrà Agnès Rotger, secretaria de Drets Socials i Ciutadania i també Robert Masih, senador així com Mònica Palacín, diputada al Parlament de Catalunya i portaveu d'ERC-JuntsxPineda.