Vés al contingut
1

Prop de 300 inscrits participaran dels programes joves d’estiu

 

Amb un total de tres programes d’estiu adaptats a diferents franges d’edat, d’interessos i d’horaris, l’Espai Jove-Can Jalpí ha iniciat la seva oferta d’activitats dels mesos de juliol i agost per als joves i adolescents del municipi. Combinant les propostes lúdiques amb les formatives, els programes han tingut una gran acollida i s’han acabat confirmat com un èxit, apropant-se a la xifra de 300 inscrits per a les diferents jornades dissenyades.

L’Estiu Jove és el programa que es porta a terme durant quatre matins a la setmana i que permet crear més interaccions i rutines entre els participants. El programa té caràcter lúdic i està dirigit a noies i nois de Primer a Tercer d’ESO. Els 80 inscrits estan dividits en 6 grups: dos que van al Centre Cívic Poblenou i quatre grups a l’Espai Jove-Can Jalpí.

L’IDIQ estiu, dirigit a joves d’entre 15 i 21 anys, ha rebut un total de 19 preinscripcions per a les activitats del mes de juliol. El programa està pensat per apropar als i les joves a diferents àmbits vocacionals i professionals que normalment no tenen la possibilitat de conèixer. Les formacions  seran matinals al Centre Innova, i tractaran àmbits com l’esportiu, l’artístic o la creació de contingut digital i l’educació ambiental.

Finalment, el Viu l’estiu 2.0 es consolida un any més amb un total de 160 preinscripcions. El programa és obert a joves a partir de 12 anys i, malgrat l’allau d’interessats, s’ha pogut donar resposta a tots. Les activitats són de tarda i centrades en l’entreteniment, fomentant la pràctica esportiva, el contacte amb la natura i facilitant la interrelació entre els propis joves per tal de potenciar l’esperit comunitari.