Vés al contingut
1

Les Festes del Barri del Carme arriben aquest cap de setmana

 

 

La programació de les festes s'allarga a aquest divendres, dissabte i diumenge i des de l'Associació de veïns han animat a tothom a participar dels actes. Laureano Florido, president de l'Associació, ha explicat a Ràdio Pineda que ho han preparat amb molta il·lusió, i desitgen que «es noti que celebren els 401anys de festes» Les Festes del Barri del Carme s'han convertit en una celebració popular molt concorreguda, no només pels veïns del barri, sinó que ve gent d'arreu de Pineda i les poblacions veïnes.

El president de l'AAVV Virgen del Carmen, Laureano Florido, ha dit que esperen que tothom pugui gaudir de la festa i tot surti molt bé.

La festa té activitats per a totes les edats, balls, concerts, teatre, flamenc, animació infantil i una salsitxada popular entre altres.

 

 

 

 

Actes:

Divendres comença la Festa del Carme de Pineda, a les 9 del vespre amb El Gran Javi i la el Showman Emiliano Calde.

 

Dissabte continua la Festa del Carme a les 12 amb la Festa de l'Escuma per la mainada i a 2/4 de 7, animació infantil amb la pallassa Liliana i a les 8, actuarà el grup de la Mati, i a 2/4 de 12, Javier Ginés i Joan Sol

 

Diumenge continuen les Festes del Carme amb una ofrena a la Mare de Déu del Carme amb la Hermandad Virgen del Rocio de Pineda. A les 11 salsitxada per a tothom i a les 12 actuació dels Petits Musicae de les Forces Infernals de Poblenou.

A les 8 del vespre, actuació de la Hdad Nuestra Señora del Rocio i a les 10, la copla de Toni Torres. Acabarà la festa el show de Damian Pola.

 

Tots els actes estan organitzats per l'Associació de Veïns del Carme amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1