Vés al contingut
1

Junts celebra una assemblea que avala la feina dels tres anys a l'Ajuntament i la continuïtat del projecte polític

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens i Carles Bosch

 

L'Assemblea ha tractat els tres anys de mandat a l'oposició, i ha servit per aportar noves propostes de cara a l'any que resta i també de cara a les Eleccions Municipals.

La regidora Noemí Llorens ha exposat la feina feta pel partit durant els tres anys, a l'oposició, i ha destacat «que no han parat de treballar i de fer propostes». Durant la seva intervenció ha explicat que «ara els queda un any decisiu i el govern del PSC intentarà tapar amb quatre pedaços les poques decisions que ha pres fins ara». Durant la seva intervenció ha explicat que «Pineda pateix la mala gestió del govern del PSC». Ha dit que «enfront d'això Junts vol aportar confiança, oportunitat i progrés amb responsabilitat, equitat i rigor».

També ha dit que «pel que fa a l'incivisme cal fer complir les lleis, i fer pagar les multes, i un manteniment de les instal.lacions». Ha dit que «està preparada pel futur i ha pogut mostrar ja algunes propostes de cara a les properes eleccions»

 

Noemí Llorens ha dit que «han fet arribar les queixes a l'equip de govern, han fiscalitzat l'acció del govern i han fet moltes propostes per millorar la vida dels pinedencs».

En una exposició molt crítica, han dit que «s'han trobat un poble pobre i subvencionat, amb molt d'atur i una renda molt baixa i -segons han dit- amb amiguismes».

També han dit que «volen invertir diners amb sentit comú, equitat i justícia».


 

També han fet propostes com ara «més places públiques a les residències, habitatges tutelats i una residència a Poblenou, entre altres. També han proposat més ajuts a les entitats, revisar les partides a les regidories i dotar de recursos el poble per donar-li vitalitat. També han proposat un pla d'habitatge social, una borsa de treball, incrementar l'activitat comercial al carrer, més reciclatge, un centre cívic al centre de Pineda i millor manteniment de carrers, entre altres.

Noemí Llorens ha dit que «vol tornar a encapçalar la candidatura de Junts».


 

El president de Junts al Maresme, Carles Bosch, ha tancat l'acte a Pineda

A l'acte, que ha omplert la seu del partit amb 60 persones, hi ha estat present el President de Junts al Maresme, Carles Bosch. Ha dit que «el PSC és un equip de govern que arrossega els peus i que es mou per inèrcia, i Pineda necessita un govern il.lusionant i amb empenta».

Carles Bosch ha dit que «volen aportar en canvi, propostes i valor en la política». Ha explicat que «l'objectiu és aconseguir més suport a les properes eleccions i reeditar la coalició entre Junts per Catalunya i el partit polític Junts per Pineda». Ha dit que «s'ha fet bona feina i la gent ho ha rebut». Ha explicat que «volen tenir representació a tots els pobles i ciutats del Maresme».

 

1


 

La trobada s'ha fet aquest dijous al vespre a la seu del partit al carrer Jaume Balmes 8 de Pineda i ha acabat amb un pica-pica pels assistents.


 

1