Vés al contingut
1

L'alumnat del PFI – PTT de vendes de Pineda crea una cooperativa que es dedica a la producció i comercialització de làmpades

L'alumnat del PFI – PTT de vendes de Pineda de Mar crea una cooperativa que es dedica a la producció i comercialització de làmpades


Durant l’execució d’aquest projecte els alumnes han assumit el repte de constituir una empresa; dissenyar i produir un producte i finalment realitzar una estratègia de màrqueting i publicitat per a comercialitzar el producte en qüestió.

Han rebut el suport de l’entitat Experimentem amb l’art a través de les actuacions del Pla educatiu d’entorn de Pineda de Mar. Aquesta col·laboració s’ha materialitzat amb l’acompanyament de dos mediadors culturals que han ajudat als alumnes a reflexionar sobre el valor afegit del producte creat i que els han donat suport artístic en la realització i edició de fotografies i vídeos per a la pàgina web.

El projecte ha estat possible gràcies al suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, el lideratge de Regidories de Cultura i Educació i el suport del Pla Educatiu d’Entorn de Pineda de Mar.