Vés al contingut
1

Xavier Amor(PSC): «El projecte socialista a Pineda està més viu que mai»

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit a Ràdio Pineda que des del Partit Socialista treballen per la seguretat «en dos fronts» amb l'objectiu de canviar lleis que tenen a veure amb la reincidència delictiva i amb les ocupacions d'habitatges. Ho ha explicat a Ràdio Pineda aquest matí, el l'entrevista que ha tancat el cicle amb els portaveus dels grups municipals a l'Ajuntament de Pîneda. Demanen que els reincidents de petits delictes no estiguin «en mitja hora al carrer» i, d'altra banda, proposen «que les comunitats de veïns davant una ocupació al seu bloc de pisos puguin denunciar, cosa que ara no està permès, i que en 72 hores estiguin fora els qui ocupen». Xavier Amor ho ha explicat avui, coincidint amb el dia d'una reunió conjunta de cossos de seguretat de Pineda i Calella, Policies Locals i Mossos d'Esquadra, així com la resta de cossos de seguretat de l’Estat, per tal de garantir la seguretat pública d’ambdues ciutats.


 

En l'entrevista d'aquest matí, Xavier Amor ha posat en relleu la gran quantitat de turistes que hi ha aquest estiu a Pineda, allotjats als hotels i càmpings. Ha dit que això és vital per l'economia local, i que van en la línia d'apostar per esdeveniments culturals, com és el cas d'Arts d'Estiu, però també esportius, com la copa de futbol juvenil que es farà a Pineda l'agost amb equips com són el Barça, el Madrid, l'Espanyol i el Girona. Ha destacat que tot això, en un context de vendre el turisme familiar a Pineda.

 

En l'entrevista, Xavier Amor no ha dit encara amb quina data pot ser proclamat candidat del PSC a les eleccions municipals. Ha insistit que ara la seva prioritat és la l'acció de govern fins al darrer dia, malgrat les crítiques que té de l'oposició. En aquest sentit, ha parlat d'una oposició a Pineda que considera «amortitzada, que no despren cap il·lusió» i amb candidats que ja han perdut moltes eleccions i no són alternativa». Ha defensat que des del govern del PSC saben «remuntar crisis» recordant la crísi econòmica del 2007, la situació el procès i la pandèmia.

 

Ha dit que el PSC està compromès amb el poble i que ara cal deixar enrera aquestes crisis. Ha dit que han treballat tots aquests anys, ja que es pot veure com ha millorat Pineda en serveis i equipaments. Ha defensat que són «un govern que funciona i treballa», i ha respost les crítiques que han fet els portaveus dels grups de l'oposició en les entrevistes de les setmanes anteriors a Ràdio Pineda

 

Xavier Amor ha acabat parlant de projectes pendents fins al final del mandat i ha afirmat que «el projecte socialista a Pineda està més viu que mai». Ha remarcat que Pineda, en el moment de més dificultat, com ha estat la pandèmia, ha guanyat gairebé 2000 habitants.


 

Xavier Amor ha acabat convidant a tothom, «sigui del partit que sigui» -ha dit-, assistir a la revetlla del PSC que organitzen aquest dissabte a la Plaça de la Biblioteca. Ha assegurat que serà un dia de trobada amb la gent i un acte festiu.


 

Podeu escoltar íntegrament l'entrevista a www.radiopineda.cat i APP de ràdio Pineda als mòbils.