Vés al contingut
1

Petits retalls de la meva vida» és el títol de l'exposició de la pinedenca Sara Poch i Tarragó

 

És oberta fins diumenge 14 d'agost, en horari de matí i tarda, a l'Espai Sara Llorens, l'antiga biblioteca de la plaça de les Mèlies. L'entrada és gratuïta i es podran comprar números per un sorteig de tres quadres de l'artista a benefici de Càritas. Organitza l'Associació Pineda Solidària i Càritas.

Sara Poch Tarragó ha explicat a ràdio Pineda la seva passió per la pintura i l'art, i com n'ha aprés i forma part de la seva vida. Ha parlat que l'exposició no serà només de pintura, sinó que també mostrarà altres peces artístiques.

Sara Poch Tarragó ha recordat quan era jove i va fer classes amb Joan de Palau i es desplaçava a Banyoles. Ha dit que sempre ha pensat que, com a dona treballadora -treballava en una fàbrica- i alhora mestressa de casa, ho ha tingut més difícil com a artista.

Pel que fa al sorteig solidari, la presidenta de Càritas, Raquel Camps, ha agraït cada gest que hi ha en favor de la solidaritat,

 

El sorteig serà el 16 d'agost a les 12 del migdia a Ràdio Pineda. Podeu escoltar íntegrament l'entrevista al servei de ràdio a la carta de www.radiopineda.cat

 

1