Vés al contingut
1

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta visita Arts d'Estiu i dona suport al festival pinedenc

 

Escolta l'entrevista al Ministre Miquel Iceta i l'Alcalde Xavier Amor

 

El ministre Iceta va entrar acompanyat de l'alcalde de Pineda Xavier Amor i diverses regidores de l'equip de govern com ara la regidora de Presidència, Sílvia Biosca i Sandra Pérez, regidora de Cultura i Educació. Miquel Iceta va dir que era a Pineda «per donar suport a aquest festival i va afegir que li agrada molt venir a la nostra població». També ha recordat la darrera visita després del temporal de l'hivern.

 

1

Miquel Iceta ha dit que «és important donar suport als festivals com a complement a l'oferta turística i que ara rebrà també el suport del Ministeri de Cultura». També ha explicat a Ràdio Pineda que «venia al municipi a nivell personal i tenia ganes d'anar al concert de Loquillo i M Clan».

 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha destacat que «és important que el govern central sigui a prop de la gent i que hagi vingut a donar suport al festival l'Arts d'Estiu». També ha anunciat que «el festival rebrà el suport del Ministeri de Cultura a partir d'aquest any».

 

1

 

1

 

Ahir va actuar Loquillo i M-Clan. La gira de M-Clan porta per tot arreu les seves cançons d'èxit i els seus nous temes d'aquesta banda de Múrcia que també ha editat un treball en directe. Ara celebren 20 anys de música i el seu directe va destacar per una gran qualitat de so i molt bona música a l'escenari.