Vés al contingut
1

La Oreja de Van Gogh actua avui a l'Arts d'Estiu

 


 

Portarà a Pineda un grapat d'èxits durant els seus 20 anys d'història. Aquesta banda del País Basc continua sent una de les principals referències de l'escena, amb un directe irresistible i ple de melodies molt recordades. El concert és avui a les 10 de la nit.

 

Un cap de setmana de grans noms a l'Arts d'Estiu

Joan Manuel Serrat va omplir el recinte i va celebrar més de cinquanta anys sobre l'escenari i una de les parades va ser justament a Pineda. Les entrades es van esgotar amb pocs dies i ha estat un dels plats forts del festival. Després de Pineda passarà per Menorca, diverses ciutats espanyoles i un gira a sud-amèrica on hi té molts de fans.

A Pineda no hi van faltar moltes de les seves cançons que han marcat a moltes generacions i el públic es va entregar entusiasmat a la seva actuació.

Del cap de setmana cal destacar també l'actuació de God Save The Queen, la millor banda del món que recorda els Queen i de India Martíniez que també va omplir el recinte pinedenc. Finalment, ahir dilluns va actuar Joan Dausà, que es va posar el públic a la butxaca. No hi van faltar tampoc algunes de les seves cançons que l'han fet molt famós en una dècada.