Vés al contingut
1

La Consellera Vilagrà es reuneix amb entitats esportives per copsar les seves demandes

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

La Secretaria General de l'Esport és un organisme que depèn de Presidència i la Consellera ha volgut conèixer de primera mà entitats esportives per escoltar opinions en relació a la seva activitat. Les entitats van demanar sobretot agilitat en els tràmits amb la Generalitat i suport als ajuntaments per a poder disposar de més i millors instal.lacions esportives.

 

La Consellera Vilagrà i l'equip de la Secretaria d'Esports per la seva banda, han ofert suport en la gestió i la petició de subvencions ja que segons han dit a Pineda, en general les entitats de Pineda en demanen molt poques i la Generalitat està donant molt de suport a l'esport base, sobretot el femení. Les entitats van agrair la visita de la consellera que va estar acompanyada del grup municipal d'Esquerra Republicana de Pineda, que també van agrair l'assistència d'una dotzena d'entitats de Pineda. Mònica Palacín ha dit que «la Generalitat no vol que sigui vista com una institució llunyana sinó la més propera possible».

 

1

 

1

 

1

 

Ha destacat «que quan una entitat té una necessitat com ara demanar una subvenció ha de poder comunicar-se bé amb la Secretaria General d'Esport». Ha dit que «moltes juntes d'entitats han de destinar molt de temps per tirar-la endavant, i el Govern de la Generalitat vol ajudar-les perquè l'esport base és molt important pel país».

Mònica Palacín s'ha mostrat molt agraïda per la visita de la Consellera Vilagrà.