Vés al contingut
1

ERC-JxP, crítics amb la roda de premsa d'Illa a l'Escola Sant Jordi el primer dia de curs

ERC-JxP ha emès un comunicat crític amb la roda de premsa que va fer el president del PSC, Salvador Illa, a l'escola Sant Jordi el primer dia de curs. ERC ha demanat a l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, que no utilitzi un equipament públic com és una escola municipal per fer un acte polític, posant en relleu que era en horari lectiu.

Posen de manifest que el micro des del qual parlava Illa estava retolat com a «Govern Alternatiu de Catalunya, que no es cap òrgan real», i afirmen que «a cap altra escola, de la Generalitat o d'un poble no governat pel PSC, els haguessin deixat fer la roda de premsa». Ho ha dit la portaveu d'ERC-JxP i diputada, Mònica Palacín.

Escolta Mònica Palacín

 

Salvador Illa, president del PSC, va fer una visita l'Escola Sant Jordi de Pineda el dilluns, primer dia de classe, i es va trobar amb l'equip docent. Els mitjans de comunicació no van poder entrar a l'escola i van seguir la roda de premsa, que es va fer en una aula buida, pel canal de You Tube dels socialistes. D'altra banda, Mònica Palacín ha dit també  que el més important és que comenci bé el curs i ha desitjat un bon inici a tot l'alumnat de les escoles que van començar dilluns, i també dels instituts, que comencen avui les classes.