Vés al contingut
1

Sílvia Delgado, del Banc de Sang i Teixits: «Una donació de sang pot salvar tres vides»

Foto d'arxiu: Ràdio Pineda

 


 

Queda poc perquè s’acabi l’estiu i les reserves del banc de sang continuen baixes. És per això que el Banc de Sang i Teixits continua organitzant campanyes al territori i la propera és aquest dissabte a la tarda a Pineda, a l'espai Sara Llorens, l’antiga biblioteca de la plaça de les Mèlies.

 

Recordem que cada dia fan falta prop de mil bosses de sang a tot Catalunya. Hem parlat amb Sílvia Delgado, tècnica del Maresme del Banc de Sang i Teixits, i ha explicat que cal recuperar l’estoc de bosses de sang, ja que fa falta als quiròfans per les persones que han patit un accident de trànsit, als qui necessiten trasplantaments i als malalts de càncer, entre altres.

 

Sílvia Delgado ha dit que amb una donació de sang es pot salvar tres vides, ja que cada donació va a parar a tres persones diferents.

 

Recordeu que podeu anar a donar sang aquest dissabte de 5 de la tarda a 9 del vespre a l'Espai sara Llorens de la Plaça de les Mèlies. Es recomana poder reservar la hora través del web: www.donarsang.gencat.cat

 

 

1