Vés al contingut
1

Aquest diumenge es fa la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

Foto: Gesport


 

Transcorrerà per Pineda, Santa Susanna, Malgrat i amb final a Calella. Una prova clàssica del calendari de mitges maratons a Catalunya i amb un recorregut molt planer, idoni per a fer marca personal. Fins a 1.000 corredors disputaran aquesta prova. És una de les proves més ràpides del territori català. Donat que és una de les proves més ràpides del territori català, l'organització posarà una desena de llebres a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi participaran figures destacades de l'atletisme.

 

2

 

 

Talls de trànsit:

 

Aquesta prova esportiva comporta afectacions de trànsit a les poblacions de Pineda, Calella, Sant Susanna i Malgrat de Mar.

 

3

 

A Pineda de Mar estarà prohibit l'estacionament en tot el recorregut a partir de les 1 hores de la matinada. A partir de les 6h estaran tallats al trànsit: el Psg. Marítim, P. Estació, Consolat de Mar, P- de Can Bepa, Av Hispanitat (entre Pg. Europa i Rierany dels Frares ) i Pg. Europa (entre Hispanitat i P. del Sol).