Vés al contingut
1

Creu Roja cerca un centre de formació a Pineda per fer un curs de cuina

Foto: Pixabay

Creu Roja a l’Alt Maresme cerca un centre de formació per a la realització d’una acció formativa d’ajudant de cuina, de 60 hores de durada, per a un total de 10-20 alumnes, a la localitat de Pineda de Mar. Les 60 hores es repartirien en 27 hores teòriques i 33 hores pràctiques que es repartirien entre els dies 24 d’Octubre i 18 de Novembre en horari de matins. El centre de formació haurà d’aportar els espais per a la realització de les pràctiques.


 

El curs s’adreça a persones en recerca activa de feina amb interès per formar-se dins d’aquest àmbit, i té per objectiu capacitar a l’alumnat participant per tal de facilitar la seva incorporació al món laboral dins de l’àmbit. És una de les accions previstes al Programa/Projecte Activant Capacitats per a l’Ocupació cofinançat per la Generalitat de Catalunya, Departament de Treball Afers Socials i Famílies amb càrrec a l’assignació del 0,7% de l’IRPF, fons propis de Creu Roja i amb col·laboració amb l’Ajuntament de Pineda de Mar realitzat a l’assemblea de l’Alt Maresme i el Centre Innova durant el període 2022.


 

Les entitats interessades hauran de contactar amb Joan Ros (joan.ros@creuroja.org ) o Nuria Llagostera (nuria.llagostera@creuroja.org) per sol·licitar les bases del concurs públic. Les propostes hauran de presentar-se, com a molt tard, el 18 d’Octubre de 2022 (data límit) a aquestes mateixes adreces de correu electrònic