Vés al contingut
1

El Centre Cívic Poblenou té des d'avui servei de biblioteca

 

La previsió és que les obres de la Biblioteca de Poblenou es reprenguin a principis de 2023, després de dues aturades. Però segons ha informat l'Ajuntament de Pineda, des d'avui Poblenou recupera els serveis de biblioteca. Amb el nou servei situat al Centre Cívic, s'augmenta el ventall de propostes per a la ciutadania.


 

Els serveis que oferirà aquest nou Punt de Biblioteca seran els habituals: hi ha una zona de revistes, un espai de lectura i una zona infantil. També es recupera el servei de préstec, tant dels llibres traslladats a l’espai, com del fons municipal i d’altres biblioteques. Així mateix, el Punt de Biblioteca ofereix accés gratuït a internet per a tots aquells que vulguin utilitzar-lo per a tasques en línia. L’horari habitual d’obertura del Punt de Biblioteca Poblenou al Centre Cívic serà de dilluns a divendres, de 3 a 8 de la tarda. A més, els dimarts i els dijous també s’obrirà els matins, de 10 a 1.


 

Les obres podrien començar a inici de 2023

La licitació de les obres de remodelació de la Biblioteca Poblenou s’han hagut de repetir en fins a dues ocasions. Segons ha informat l'Ajuntament de Pineda, el motiu d’aquestes interrupcions ha sigut extern: la primera deguda a la fallida de l’empresa adjudicatària, la segona per la necessitat de revisar a l’alça els costos degut a l’augment dels preus per la inflació. Malgrat aquestes complicacions, el projecte ha recuperat el procés de licitació per tercera vegada, marcant un calendari de represa de les obres per a principis de l’any 2023.