Vés al contingut
1

Pineda es prepara per la Marxa Popular per la Lluita Contra el Càncer de diumenge

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al Pineda Es Mou amb Carmen Montoya i Cesareo Areales

 

Aquest diumenge, 16 d'octubre, arriba la Marxa Popular 'Pineda Contra el Càncer', que enguany vol superar els 3.000 participants. Aquesta marxa solidària torna després de la pandèmia, amb molta il·lusió col·lectiva perquè sigui un èxit. Començarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça de les Mèlies, però la cita és des de les 9 del matí, per participar en les activitats d'escalfament. Es podrà escollir entre dos recorreguts: el curt, de 2,3 km i el més llarg de 7 km. En arribar es servirà la botifarrada popular, acompanyada d'una ampolla d'aigua. Durant el recorregut hi haurà avituallaments d'aigua i fruita.


 

Les samarretes i tiquets les podeu trobar cada tarda a la Pl. de les Mèlies i els dies laborables al Centre Cívic Poblenou. La Marxa està organitzada per la Junta Local de la Lluita Contra el Càncer, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

També són moltes les empreses, entitats i col·lectius que hi col·laboren activament: https://www.instagram.com/pinedademarcontraelcancer/