Vés al contingut
1

Centre Innova: Curs d'Ajudant de Cuina per cobrir demanda de llocs de treball

Formar-se d'ajudant de cuina és una porta oberta per treballar a l'Alt Maresme, arran de la demanda que hi ha des del sector de l'hoteleria i la restauració. Per aquest motiu, el Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda i la Creu Roja organitzen un curs d'ajudant de cuina amb pràctiques empresarials.

Ho han explicat la regidora d'Ocupació, Ester Puertas, i la coordinadora comarcal de Creu Roja, Núria Llagostera.

Escolta AQUI l'entrevista

 

Ester Puertas ha dit a Ràdio Pineda que hi ha demanda d'ocupació d'aquest sector, i esperen que les persones que hi participin puguin incorporar-se a un lloc de treball, com va passar amb el curs anterior de carnisseria. En aquella ocasió, tot l'alumnat de Pineda va trobar feina.

 

El curs d'Ajudant de Cuina comença el 24 d'octubre, i la part teòrica es farà al Centre Innova i a un centre amb cuina. Són un total de 60 hores lectives. Després es farà pràctiques a empreses, segons ha explicat Núria Llagostera

 

També han fet una crida a empreses de restauració i hoteleria de Pineda i l'Alt Maresme que vulguin acollir alguna de les pràctiques.

 

Per a més informació i inscripcions: Centre Innova de Pineda 93 767 15 60 (ext 4351) innova.ocupacio@pinedademar.org


1


 

El Centre Innova engega tres cursos de Formació Digital

En aquesta aposta per la formació, el Centre Innova també comença diversos cursos de formació digital. Es tracta de l'Alfabetització digital i el curs de ACTIC bàsic i ACTIC mitjà.

💻 Alfabetització digital del 10 a 24 d'octubre de 16 a 19h

📌 Actic Bàsic 25 d'octubre a 8 de novembre de 16 a 19h

🔗Actic Mitjà 9 a 25 de novembre de 16 a 19h


La regidora d'ocupació de l'Ajuntament de Pineda, Ester Puertas, ha dit que per treballar cal formació i estar al dia, junt amb una bona actitud.

Per a més informació i inscripcions: Centre Innova de Pineda 93 767 15 60 (ext 4351) innova.ocupacio@pinedademar.org

Si estàs interessat/da en aquestes formacions envia el document adjunt indicant el títol del curs a innova.ocupacio@pinedademar.org o, també pots formalitzar la teva inscripció a: https://forms.gle/N4J8up81UAwCSrrt7

1