Vés al contingut
1

Toni Cardó de Creu Roja: «La realitat ens demana un voluntariat format en les noves tecnologies i alfabetització»

 

Creu Roja de l’Alt Maresme fa una crida perquè necessiten voluntaris formats en l’ús de les noves tecnologies i mòbil amb persones grans, i també voluntaris formats per fer tallers d’alfabetització per a persones nouvingudes. Toni Cardó, tècnic de voluntariat de Creu Roja ha explicat que, tot i que els voluntaris fan falta tot l’any, ara necessiten aquest voluntari més específic amb coneixements, experiència i motivació.

 

Toni Cardó ha dit que actualment molts tràmits es fan de forma digital i moltes persones tenen dificultat per accedir-hi, especialment les persones grans, o persones que estan en programes d’ocupació. Cardó ha dit que calen voluntaris per poder donar resposta a aquestes necessitats.

Si esteu interessats en fer aquest voluntariat podeu contactar amb la Creu Roja de l’Alt Maresme, al c/Sant Joan 87 de Pineda, trucant al telèfon 93 795 44 44 o al mòbil 670 40 43 12. Recordeu que Creu Roja de l’Alt Maresme s’adapta a la disponibilitat horaria dels voluntaris programant les activitats ajustades al temps que disposin les persones.