Vés al contingut
1

Els alumnes de l’escola Montpalau aprenen cooperant amb els companys

 

Escolta aquí l'entrevista

 

Ràdio Pineda ha començat aquest dijous una nova temporada de l’espai ‘Anem a l’escola’ amb l’escola Montpalau. Alumnes i professorat han parlat del projecte ‘Cooperar per aprendre’ on els alumnes són els protagonistes del seu aprenentatge, amb l’ajuda i orientació del mestre. Un projecte que té per objectiu fomentar l’autonomia, la cohesió de grup i l’atenció a la diversitat de l’alumnat amb necessitats educatives especials. La cap d’estudis Aida Benet i el tutor de primer Víctor Garcia han explicat que és un projecte molt inclusiu on tots els alumnes hi participen de forma molt activa.

Aquest projecte el treballen tots els alumnes de l’escola. Una representació de cada curs ens han explicat què han après. Escoltem a la Yasmin, la Júlia, el Carlos, l’Alan, el Nil, el Kotaro i l’Hugo.

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte ‘Cooperar per aprendre’ de l’escola Montpalau al web  www.radiopineda.cat al servei de Ràdio a la carta, a l'espai (Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez.

 

1