Vés al contingut
1

Nova edició del 'Somriure' a Pineda, solidari amb OpenArms i Càritas

 

Foto d'arxiu. Joan Caimel

 

Aquest dissabte comencen els actes del Somriure 2022, organitzat pel GONG, i dedicat a la pau i la salut. Fins el dia 20 es faran concerts, sessions de meditació, ioga, banys de natura i espectacles. També es faran xerrades, la dinàmica del riure i un taller de cant, entre altres.

Lluïsa Garcia, del GONG, ha explicat que l'objectiu és tractar l'actualitat amb la mirada cap a la pau i la salut des d'un punt de vista global. Els actes es faran a diversos espais a l'aire lliure, com la platja dels Pins, Can Martorell als peus del Montpalau i la plaça Espanya, i també a l'escola Aloc, l'Auditori i el Banc del Temps. Els beneficis aniran destinats a Open Arms i al taller d'acollida lingüística i cultural de Càritas de Pineda, segons ha explicat Lluïsa Garcia.

 

El primer acte del Somriure serà dissabte, a 2/4 de 10 del matí a l'Esplanada del Montpalau, a Can Martorell. Les activitats duraran fins el 20 de novembre. Ràdio Pineda ha dedicat el programa Pineda Es Mou al Somriure, el podeu recuperar al servei de Ràdio a la Carta de radiopineda.cat.

 

1