Vés al contingut
1

Noemí Llorens anuncia que és la candidata de Junts per les eleccions municipals a Pineda

Noemí Llorens és la candidata de Junts per les eleccions municipals a Pineda. Ho ha dit aquest matí en una entrevista a Ràdio Pineda, en la que ha explicat que després d'una assemblea oberta amb els simpatitzants, el 8 de setembre van fer la votació amb els militants del partit a Pineda. En aquell moment no van fer pública la votació, però avui ho ha explicat Noemí Llorens a Ràdio Pineda, remarcant que estan «preparats» i tenen el programa electoral a punt.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

Actualment és Consellera Nacional pel Maresme a Junts. Ha afegit que ara toca «explicar la feina d'aquests tres anys a l'Ajuntament i presentar-la al poble de Pineda». En l'entrevista, Noemí Llorens ha parlat de l'actualitat política a Pineda, i ha fet referència a les Ordenances Fiscals. Ha dit que es podrien haver baixat algunes taxes, o bonificar-ne. També ha parlat del Pressupost i ha dit que encara no sabem la proposta que farà el govern municipal.

 

Ha dit que «cal invertir en el poble i en les persones» i que cal un revulsiu. També ha parlat de la inversió en habitatge social, i ha defensat que «cal voluntat política dedicar cada any una partida pressupostària», ja que si hi ha projectes de construcció d'habitatge social, cal que es tirin endavant. En l'entrevista ha parlat de les necessitats que té Pineda en quant a feina, mirant quins llocs de treball cal cobrir i unir les necessitats del poble amb persones que busquen feina. També ha defensat un projecte de poble a mig i llarg termini, amb propostes per fer venir la gent i afavorir el comerç i l'empresa local. També ha dit que calen carrers segurs i un poble cívic.

 

També ha fet referència a aspectes culturals. Ha dit que hi ha molts serveis que estan duplicats, però a Pineda Centre no hi ha centre cívic. També ha dit que cal apostar per la cultura, fer un espai per exposicions, i promoure que Pineda té un bon patrimoni cultural i artístic: «Caldria espai a peu de carrer per la Fundació Tharrats» Altres aspectes que ha tractat és els efectes del temporal Glòria, que encara es poden veure a Pineda i la promoció del reciclatge.

 

En l'entrevista, també ha tractat de Junts a nivell de Catalunya. Ha recordat que ella va votar continuar al govern de la Generalitat, però que s'ha d'acceptar el resultat i ara veu que Esquerra tindrà moltes dificultats per arribar a acords.

 

1