Vés al contingut
1

Cap de setmana del 'Somriure' amb un concert de Fildegospel i poemes per la pau i la salut

 

El Somriure 2022 és solidari amb OpenArms i Càritas. Aquest dissabte continuen els actes del Somriure 2022, organitzat pel GONG, i dedicat a la pau i la salut. Dissabte es recitaran poemes per la pau i la salut al Banc del Temps del Carrer de Mar amb Maribel Montero i altres poetesses, i ha explicat que «es podran escoltar poesies d'escriptors molt coneguts i també de poesies pròpies, i hi haurà música en guitarra» sempre parlant de la pau i la no violència. Es farà a les 6 de la tarda i és obert a tothom.

 

1

 

I diumenge arriba el concert solidari amb Fildegospel a l'Auditori de Pineda. En Ruben i la Carol han explicat que «el concert serà un cant a la pau i fins i tot es podrà cantar un mantra».

El concert és diumenge a les 6 de la tarda a l'Auditori. Entrades a les botigues Herbes i al Banc del Temps del Carrer de Mar al preu de 7€. També hi ha entrades de fila zero.

Fins el dia 20 es faran concerts, sessions de meditació, ioga, banys de natura i espectacles. També es faran xerrades, la dinàmica del riure i un taller de cant, entre altres.

Els beneficis aniran destinats a Open Arms i al taller d'acollida lingüística i cultural de Càritas de Pineda.

 

1