Vés al contingut
1

Pineda En Comú presenta sis grans propostes per incloure en el pressupost municipal per l’any 2023

 

 

Com a objectiu es marca augmentar la inversió per la millora de l’espai públic, l’atenció social, l’estalvi energètic amb la instal·lació de plaques solars, l’accés a l’habitatge, i la conservació del patrimoni històric i la potenciació de l’esport.

Per això proposa 3 M€ en inversions, i 1 M€ en la millora del espai públic com ara l'ampliació de carrers, eliminació barreres arquitectòniques, asfaltat, parcs infantils i nou mobiliari urbà. També proposa destinar 500.000€ als pressupostos participatius on les entitats i els veïns poden decidir en què destinar-ho.

Entre les propostes també hi ha augmentar la partida en 200.000€ en la compra d’habitatges per emergències socials.


Entre les propostes també vol un augment en la despesa social i arribar als 250.000€, per ajudar les famílies davant la pujada de preus, i del preu de l’energia. Proposen fer un estudi energètic a tots els edificis municipals, per estalviar energia i instal·lar plaques solars i tèrmiques.


 

Més suport a l'esport i al patrimoni històric

Proposa destinar 80.000€ als clubs esportius de Pineda perquè asseguren que «estan movent molts de nens, nenes i joventut i fan una gran tasca social, educativa i d’oci».

També proposen destinar una partida pel manteniment del patrimoni històric de com són l'Aqüeducte de Can Cua, el Pont del Diable i les diferents ermites, entre altres. Per això proposen també la rehabilitació de l’ermita de Sant Rafael.