Vés al contingut
1

Representació pinedenca a l’Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme

 

 

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme dóna un nou pas i constitueix la seva Assemblea General amb delegats i delegades escollides pels ajuntaments de la comarca d’entre persones majors de 65 anys.

Els representants de Pineda són Joaquim Noguera, Mercè Rovira i Felicíssima Mazoteras. El Consell Consultiu és un òrgan de participació i consulta que té com a objectiu conèixer les necessitats socials de la gent gran del Maresme. També ha de servir per articular polítiques per a la gent gran i promoure altres activitats que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones.


 

El seu màxim òrgan de decisió és l’Assemblea General

És l’aparell que participa en la definició de les necessitats comarcals, aprova la programació anual així com la memòria d’activitats del Consell Consultiu, elabora i modifica el reglament intern del Consell Consultiu, escolleix les persones integrants de la Junta Permanent i estableix les seves pròpies comissions de treball, entre d’altres.

L’Assemblea General s’ha constituït inicialment amb 34 membres i s’anirà ampliant en el moment que tots els ajuntaments i els sindicats majoritaris, que també són presents, nomenin el seu delegat o delegada