Vés al contingut
1

Tarda emotiva i especial al 30è concert de Santa Cecília

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

 

Aquest diumenge s’ha viscut una tarda molt emotiva i de bona música per celebrar Santa Cecília a l’escola Sant Jordi. Un any més la Coral Pinedenca ha organitzat el concert, que aquest any celebrava el 30è aniversari, amb la participació de les corals Montpalau, Jovenil Santa Maria, Laetare, Sa Buada Gospel Choir, la coral Pinedenca i la Coral Crescendo de Bandats d’Ucraïna. El hall de l’escola Sant Jordi es va omplir de públic per gaudir del concert que va oferir cada coral i en acabar, totes les corals van fer un cant comú dedicat a la Pau.

 

1

 

Juanita Guerrero de la Coral Pinedenca ha fet una valoració positiva del concert i també ha destacat l’emoció que s’ha viscut durant el cant comú dedicat a la Pau, destacant la participació de la coral Crescendo de Bandats, d’Ucraïna, allotjats en hotels de Pineda i Santa Susanna.

 

El concert s’ha fet aquest diumenge a l’escola Sant Jordi amb entrada gratuïta i el públic va poder col·laborar portant aliments per Càritas. Juanita Guerrero ha fet un agraïment a les corals participants com al públic que va assistir al concert portant aliments.