Vés al contingut
1

Joves de Pineda amb el Gran Recapte

Aquest divendres comença el gran recapte d'aliments, però diversos centres educatius i entitats ja estan fent activitats per recollir aliments. Aquest és el cas de l'Institut Euclides, a través de l'alumnat del servei comunitari de 4art d'ESO. A més, aquests joves també faran de voluntaris a supermercats de Poblenou i Pineda Centre. Així ho han explicat els alumnes Eric Lladó i Eduard Costa.

 

També han parlat dels aliments que es poden portar: aliments en conserva, oli, farina i alimentació infantil. Han dit que es pot sumar una gran quantitat d'aliments recollits, només que cada persona aportés un sol producte de menjar. Toni Cardó, Tècnic de Creu Roja, ha dit a Ràdio Pineda que ha incrementat el nombre de famílies que necessiten menjar per la situació de crisi.

El gran Recapte serà divendres i dissabte i es podrà col·laborar a la majoria de supermercats. Alguns recolliran aliments físicament i altres aportacions econòmiques.

Els hem entrevistat a Ràdio Pineda, conjuntament amb l'Ariadna Gòmez i la Cristina Flores, també de 4art d'ESO, que preparen la campanya de recollida de joguines amb Creu Roja.

1