Vés al contingut
4

Els pinedencs Izan Perellón i Dídac Sánchez, campions de Catalunya Taekwondo Infantil i pre-cadet

Fotos: Migguel Perellón i Laura Cerrato

 

Escolta a Izan Perellon


 

El jove pinedenc Izan Perellón, del Club Tdk+Tordera s’ha proclamat aquest diumenge Campió de Catalunya Infantil de Taekwondo, i el també pinedenc Dídac Sánchez, del club l’Avellaneda de Palafolls, s’ha proclamat campió de Catalunya de Taekwondo en la categria pre-cadet del Campional de Catalunya al CEM de la Mar Bella a Barcelona.

 

Dídac Sánchez practica Taekwondo des de que tenia 3 anys i entrena tres dies a la setmana al club torderenc. Aquest diumenge s’ha celebrat el Campional de Catalunya al CEM de la Mar Bella, a Barcelona, i Sánchez va haver de guanyar tres combats per proclamar-se campió. Hem parlat amb ell i s’ha mostrat satisfet pel títol ja que, segons ha dit «no és fàcil guanyar un campionat de Catalunya».

 

1

Dídac Sánchez

 

 

De la seva banda, el pinedenc Izan Perellón ha participat aquest diumenge al campionat de Catalunya Infantil de combat a Barcelona guanyant el títol de Campió de Catalunya Infantil de Taekwondo. Perellón practica aquest esport al club TDK+Tordera des de fa dos anys. Entrena molts dies a la setmana per preparar-se i també s’ha mostrat molt content pel títol aconseguit aquest diumenge.

 

2

Izán Perellón