Vés al contingut
1

A punt pel Nadal a Pineda amb 80 activitats en només 30 dies per a tota la família

 

 

S'ha fet la presentació del Nadal a Pineda, l'experiència immersiva al món màgic del Nadal que, per segon any consecutiu, es podrà viure al centre de la població. La presentació s'ha fet a l'Oficina de Turisme.


 

El dimecres 7 de desembre, encesa de llums

La inauguració del Nadal a Pineda, amb l'encesa de Llums de Nadal i el conjunt d'activitats previstes per les Festes serà el dimecres dia 7 de desembre. Tot començarà a les 5 de la tarda a Poblenou amb l'encesa de llums al barri, animació i infantil i xocolatada. Al centre de Pineda l'encesa de llums es farà a la plaça Espanya. A les 5, xocolatada i animació infantil i a les 7, l'encesa de llums amb un espectacle.

L'alcalde ha anunciat que els més petits tindran un regal, la llum màgica del Nadal per ajudar la Neda.

 

1

 

Xavier Amor ha destacat que la Fira de Nadal té 4 dies i ha anunciat que tindrà moltes sorpreses. Ha parlat dels tallers de tot el Nadal a Pineda i cada tarda hi haurà activitats a la plaça de les Mèlies per a tota la mainada. També ha demanat participar a actes com la Llum de la Pau i la Marxa per la Marató de la qual ha fet una crida a participar-hi. També ha destacat el Tió de Nadal, i el vermut de los 40 Principales amb cançons de tots els temps que vol omplir la plaça de música. Per Nadal també es farà el musical de Frozen amb fotocall i els nens podran pujar a algunes carrosses dels Reis de l'Orient i també ha volgut destacar les nadales amb swing i moltes activats.

L'alcalde pinedenc ha dit que «és una oportunitat per Pineda per dinamitzar el poble i la comarca, un referent com són els festivals culturals i d'esports, i ajudar a fer orgull de poble». També ha demanat responsabilitat.

Finalment ha dit que «cada dia la il·luminació s'encendrà dues hores menys  per estalviar un 23% la despesa de l'energia» i ha demanat «que cadascú regali temps als familiars,  sense mòbil».

 

1

 

1

 

 

1

 

 

1

 

1

 

 

1