Vés al contingut
1

Llum verda a les obres d'ampliació de l'Hospital comarcal Sant Jaume

 

La Comissió d'Urbanisme de la Generalitat ha emès informe sobre el Pla especial que permetrà l’ampliació de l’Hospital Comarcal Sant Jaume. El pla també aplega el tanatori, l’auditori municipal de Can Saleta, unes antigues construccions de restauració i el propi hospital, conformat per cinc edificacions. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva estima que l’Hospital ha de passar dels 21.502 m2 de sostre actuals a més de 50.000.

La proposta preveu enderrocar els edificis més obsolets amb façana al carrer Sant Jaume, mantenint les construccions centrals, que acullen les consultes externes, urgències, serveis generals, hospitalització, radiologia i el bloc quirúrgic.

El pla preveu la reforma i ampliació dels edificis més antics per a usos administratius i amb les noves construccions, i es concentraran al voltant del cos principal.

El Pla preveu la substitució de l’actual aparcament en superfície per un edifici de diverses plantes que acollirà 450 places d'aparcament, darrera Can Saleta.

 

Nous accessos a l'hospital

Els accessos al nou recinte hospitalari s’articularan mitjançant la creació d’una plataforma davant del centre hospitalari i amb la construcció d’una nova rotonda davant de la carretera cap a Hortsavinyà i el carrer Sant Jaume.