Vés al contingut
1

Des d'aquesta tarda es pot visitar a Pineda la Fàbrica de Joguines dels Reis de l'Orient

La inauguració és a 2/4 de 6 de la tarda. A la Fàbrica de Joguines, ubicada a l'edifici de l'antiga Biblioteca de la Plaça de les Mèlies, es poden veure les màquines amb les que es construeixen les joguines i, fins i tot, es pot entregar la carta als patges dels tres reis, Melcior, Gaspar i Baltasar. Estarà oberta fins al 4 de gener, de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. El dia 31 de desembre: de 16.00h a 19.30h

Per evitar cues, es pot recollir l'entrada, cada dia, des de les 4 de la tarda, davant de la fàbrica d’il·lusions i accedira l'espai a la la franja horària assignada. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que tothom pot obtenir entrades gratuïtes. Ha assegurat que ningú es quedarà sense veure la Fàbrica de Joguines. Vine a l’hora assignada i posa’t a la cua del color de la teva entrada. Es repartiran entrades fins a exhaurir existències.

 

I recordem que cada dia podem gaudir del Nadal a Pineda, una aposta de llums, decorats, animació i personatges màgics

 

Les famílies acompanyen a la pirata Neda i la gavina Cua Freda en la seva missió per tenir un Nadal com cal. Poden veure decorats màgics, llums, animació i un mapping a la façana de Can Comas. El recorregut s’encén cada dia al vespre.

Tot el centre del poble està il·luminat amb una decoració expressa de Nadal, des del carrer Ciutadans, Plaça de Catalunya, Plaça Espanya, Plaça de les Mèlies, carrer Dr. Bertomeu, Roig i Jalpí, etc.

Demà, dia 28, s'inaugurarà a l'Escola Sant Jordi, l'Exposició Play Mòbil, on els nens i nenes també tindran la oportunitat de jugar i fer activitats. I a la plaça del Mar hi haurà inflables de Play Mobil. També us recordem que està en marxa la ruta comercial Play Mobil, en què les botigues participants us posaran un segell a una butlleta per participar al sorteig d'un viatge per a 4 persones al Parc de Playmobil d'Alemanya.