Vés al contingut
1

Arriba la Cavalcada de Reis per repartir la il·lusió de petits i grans

 

Escolta l'entrevista a Sandra Pérez

 

 

Com altres anys, també visitaran els infants de Can Carreras, a 2/4 de 4 de la tarda.

Com és tradició, la Cavalcada dels Reis de l'Orient començarà a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça del Sol de Poblenou i passarà per diversos vials fins a la Plaça de Catalunya de Pineda. Els Reis arriben amb les tradicionals carrosses i amb elements d'animació , amb un recorregut habitual i fent parades als pessebres de Les Creus i del Carme.

La Cavalcada començarà a 2/4 de 6 de la tarda i el recorregut també passarà per Hispanitat i Avda. del Mediterrani, fins les Creus on visitaran el pessebre a 2/4 de 7 de la tarda. A continuació els Reis es dirigiran a la Plaça del Carme on faran també l’adoració al Pessebre a 2/4 de 8 del vespre. Abans passaran per l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat, Carrer Barcelona, plaça d'Orient i Plaça del Carme, i finalment, Jaume I i plaça de les Mèlies. Després aniran a peu fins la Plaça de Catalunya on es previst que hi arribin a les 9 del vespre.

 

1

 

1

 

 

Un cop a la plaça de Catalunya, Els Reis d’Orient es dirigiran als ciutadans amb un parlament amb traducció en llenguatge de signes i els Castellers de l’Alt Maresme i la Selva Marítima faran un Pilar de Reis per entregar la Clau Màgica a SSMM els Reis d’Orient.

 

1

 

Enguany també s'ha anunciat que hi serà el Youtuber Arta Game que acompanyarà la comitiva reial. Sandra Pérez ha dit que «és un fenomen entre els més joves, i fins i tot, en menors de 10 anys i esperen que tot plegat pugui tenir una gran repercussió».

Podeu consultar tot el recorregut a www.nadalapineda.cat


 

Sandra Pérez ha dit que «tot plegat és possible gràcies a molts col.laboradors i ajudants de Ses Majestat els Reis de l'Orient, que fa mesos que treballen en el projecte». Ha fet un agraïment a la Comissió dels Reis de l'Orient i també al dispositiu de personal municipal i de Policia Local i a tot el personal que ho fa possible, així com les entitats que donen el seu suport a la diada.

 

1


 

Restriccions de trànsit

Des de les 17.30 hores està previst l'inici de la cavalcada de Reis de l'Orient 2022. Per aquest motiu estarà prohibit l'estacionament de vehicles, a partir de les 12 hores, al llarg de tot el recorregut.


 

Poblenou:

Concentració i inici a la P. del Sol, Pg Europa, Av. Hispanitat, Av. Mediterrani i C. Garbí


 

Les Creus:

C.Garbí, Av. sant Jaume, Av. Extremadura i C. Aragó.


 

Pineda Centre:

Av. Montserrat, C. Barcelona, plaça d'Orient, plaça del Carme, C. Jaume I. P. Pare Coll i finalitzarà al lateral sud de la plaça de les Mèlies. Des d'aquest punt els Reis Mags i la comitiva es desplaçarà a peu fins l'Ajuntament de Pineda de Mar.