Vés al contingut
1

Pere Gomez: «Hem exhaurit les entrades tots els dies de totes les funcions de ‘The Pastorets, el musical’

Fotos: Joan Caimel i Ràdio Pineda

 


 

Èxit rotund i sense precedents de la representació de ‘The Pastorets, el musical’ aquest Nadal a Pineda. La companyia del Centre Cultural ha fet 8 representacions de l’espectacle durant aquestes festes amb totes les entrades venudes i amb la platea plena. Aquest cap de setmana es fan les dues últimes funcions i no queda ni una sola entrada disponible. Recordem que diumenge la funció és a benefici del Menjador Social de Poblenou. Pere Gómez, part de la direcció de ‘The Pastorets, el musical’ ha fet una valoració molt positiva de la segona temporada del musical.

 

Pere Gómez ha destacat la dificultat tècnica del muntatge i la implicació de tot l’equip del Centre a l’espectacle. Ha dit que no són professionals, perquè no cobren, i ha recordat que la funció de diumenge és a benefici del Menjador Social de Poblenou.

 

Les funcions de dissabte i diumenge són a les 7 i a les 6 de la tarda i com dèiem, ja no queden entrades. Recordem que recentment la companyia del Centre ha rebut el Premi Ateneus a la tradició i innovació pel muntatge ‘The Pastorets, el Musical’.

 

1

 

 

2