Vés al contingut
1

Noemí Llorens (Junts): «A Junts som naturals i perseverants, i volem ser decisius a l'Ajuntament de Pineda»

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens, Jaume Giró i Victòria Alsina

 

Noemí Llorens ha fet aquest divendres al vespre la seva presentació com a candidata per l'alcaldia de Pineda per Junts. L'acte s'ha fet a l'Auditori i ha comptat amb l'exconsellera d'Acció Exterior i Govern, Victòria Alsina, i l'exconseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró.

 

1

 


Durant la presentació de Noemí Llorens, la van definir com a una «dona valenta que te una gran conversa, treballadora i que transmet confiança, i que coneix bé Pineda».

 

Noemí Llorens ha dit que en aquestes eleccions només poden guanyar, perquè «aspiren a fer un bon resultat a Pineda i ja surten vencedors perquè a les properes eleccions només poden guanyar, mentre que altres partits tenen molt a perdre». Ha dit que la pandèmia ha fet difícil la política però el seu grup ha treballat molt des de l'oposició i han editat un folletó amb la feina que han fet des de l'oposició i algunes propostes per la població. Ha denunciat «la manca de bona gestió a l'Ajuntament, l'incivisme a Pineda i -ha afegit- no s'ofereixen oportunitats a tothom». Ha dit que el poble «necessita ajuda i voluntat política perquè el govern actual està cansat i només fa actes electoralistes». També ha destacat l'equip que l'acompanya en aquestes noves eleccions.

Ha explicat que «estan orgullosos d'haver incidit en el reglament orgànic municipal i «avui la gestió es millor» segons ha assegurat. Ha explicat que treballen una nova ordenança municipal que reguli el soroll a Pineda i també ha dit que la gent gran són un dels eixos fonamentals del seu programa.

Ha afegit que darrera cada crítica «sempre faran una proposta, perquè tenen idees i un projecte a llarg plaç per Pineda». Ha destacat que una prioritat serà arreglar tots els barris i donar serveis a tothom. Per acabar el seu discurs que ha estat en forma de diàleg entre els tres, ha afegit que «han escoltat a tothom i faran política en positiu».


 

1
 



Victòria Alsina ha dit que Junts presentarà llistes a tots els pobles de la comarca i són un partit que vol governar. Ha explicat que el més important és estar al costat de les llistes i dels programes de govern de cada poble. Ha explicat que «cal un canvi urgent a Pineda perquè no ha seguit cap consell sobre la transparència del propi ajuntament i ha demanat que l'Ajuntament serveixi per millorar la vida de tothom i fer créixer el seu model econòmic». En la seva intervenció ha explicat que «cal més serveis a la gent gran, i al teixit empresarial i social». També ha dit que la situació geogràfica de Pineda li dona grans oportunitats de futur i mentre van ser al govern de la Generalitat, «van potenciar les delegacions a l'estranger per fer arribar empreses als municipis com al Maresme, però és determinant qui governa a l'Ajuntament perquè arribin multinacionals als pobles».

Ha explicat que cal millorar l'administració pública. Finalment ha dit que «té valor ser candidata en un municipi amb llarga tradició socialista i ha animat a Noemí Llorens a continuar amb la seva tenacitat». També ha destacat el seu tarannà dialogant i ha demanat «que la població conegui els detalls del programa que presentarà Junts a Pineda».

 


1

 

 

L'exconseller Jaume Giró ha dit que els indicadors econòmics de Pineda no són bons i ha reivindicat «la política com a servei als ciutadans». Ha dit que «la ideologia esta bé, però sobretot als municipis cal ser competent en gestionar recursos públics». Ha detallat que les dades econòmiques són dolentes a Pineda i ha afegit que els indicadors diuen que «el 2023 pot ser complicat econòmicament perquè el 2022 les famílies  van gastar més del compte2 i el 2023 baixarà el consum a Catalunya i també a nivell global». Per això ha detallat que cal polítiques serioses als ajuntaments. Ha lamentat que les dades de l'atur siguin líders al Maresme, per sobre de la mitjana catalana i fins i tot de la mitjana espanyola. També ha dit que «els ajuntaments tenen les eines que necessiten per millorar les seves dades econòmiques, mentre tingui bons governants».

També ha dit que «el model d'esquerres no afavoreix el creixement econòmic». Ha explicat que el 25% de les inversions estrangeres que arriben a l'Estat es fan a Catalunya i la Noemí pot treballar en clau local per l'economia. Ha afegit que «Junts pot ser transcendental a l'Ajuntament pinedenc per fer canviar les dinàmiques econòmiques socialistes».

També ha afegit que «l'equip de govern del PSC porta masses anys al govern i ara Junts ha de guanyar per fer canviar les coses i solucionar el que no es fa bé». S'ha mostrat convençut que el 28 de maig Noemí Llorens «serà decisiva».

 

1

 

 

1
 

A l'acte hi han assistit alcaldes com ara el de Santa Susanna, Calella, o Tordera entre altres, i també el president comarcal de Junts, o l'exconseller Miquel Buch i altres càrrecs del partit entre altres. L'acte de presentació s'ha fet a l'Auditori de Pineda. També es va obrir un torn de preguntes que van fer alguns dels assistents a l'acte. Tot i que no s'ha presentat la candidatura total de Junts a Pineda, al final de la presentació es va fer una foto de família amb algunes de les persones que acompanyaran a Noemí Llorens.

 

1

 

1