Vés al contingut
1

Càritas de Pineda fa públic el seu balanç de 2022 i la tasca que ha dut a terme

 

Destaca l'àrea d'acollida de nouvinguts i el tractament de les seves problemàtiques i també l'àrea de repartiment d'aliments així com del rober solidari. També destaca la tasca que du a terme l'àrea d'alfabetització o de reforç escolar amb un servei d'atenció educativa. També ofereix el suport a la recerca i orientació laboral així com el servei de dutxes i atenció als 'sense sostre' o bé el punt d'assessorament energètic i el nou espai 'Grans Moments' per donar atenció a la gent gran que viu sola, per ajudar-los a viure amb dignitat.

També destaca el nou servei d'atenció immigració diocesà, que es fa amb un tècnic de la diocesana i sense cost pels usuaris.


 

El balanç de 2022 també destaquen les campanes com el Gran Recapte d'aliments, el festival de Santa Llúcia al CCR, o la campanya de Nadal i també la campanya 'cap nen sense joguines'. Càritas també ha participat del pla de reconstrucció social després de la pandèmia.

Pel que fa al balanç econòmic, cal destacar que durant el 2022 hi ha hagut més despeses que ingressos, i el balanç és negatiu amb 5500€. Durant el 2022 s'han fet també diverses inversions importants que han fet que el balanç de despeses s'hagi incrementat.