Vés al contingut
1

Dra. Fuentes: «És necessari parlar del càncer en família amb serenor i naturalitat»

 

Escolta l'entrevista a la Dra. Fuentes

 

«És necessari parlar del càncer en família amb serenor i naturalitat». Així ho ha dit a Ràdio Pineda la psicòloga clínica Sònia Fuentes que participa a la Setmana contra el càncer de Pineda amb una xerrada que es fa aquesta tarda des de les a la biblioteca Serra i Moret.

 

La Doctora en psicologia Sònia Fuentes treballa a la unitat ICO de Badalona, a Can Ruti. En una entrevista a Ràdio Pineda, la Dra. Fuentes ha dit que «a la xerrada vol parlar de com comunicar la notícia de l'arribada de la malaltia a casa». També ha dit que «sempre és un moment difícil, però cal saber-ho afrontar, sobretot pensant en que hi ha molts casos de curació gràcies a la investigació». També ha dit que «sovint es vol sobreprotegir la família». La xerrada és avui dimecres a les 6 de la tarda a la biblioteca Serra i Moret.

 

1

 

 

Setmana contra el càncer de Pineda: «Recolza't, recupera't, ressorgeix!»

Pineda fa la setmana contra el càncer amb diverses activitats. Si ets pacient de càncer, familiar, professional de la salut, o estàs interessat en la realitat d'aquesta malaltia, podràs assistir a taules rodones, formació i xerrades d'especialistes de diversos àmbits sanitaris: medicina, psicologia i fisioteràpia. També hi haurà una activitat dedicada a l'esport, un taller de receptes de cuina per al tractament oncològic, un programa especial a Ràdio Pineda dedicat al càncer infantil i una festa solidària, entre d'altres.

Els actes estan organitzats per l'Ajuntament de Pineda, el CAP de Pineda, l'Asociació Espanyola Contra el Càncer i Oncolliga.