Vés al contingut
1

Steffi Mallebreim, autora de Mi vida con el bicho: ‘El pessimisme no ajuda a la curació ni a portar-ho millor’

Aquest dissabte, dins dels actes de la Setmana contra el Càncer, l’autora maresmenca Steffi Mallebreim presentarà el llibre ‘Mi vida con el bicho’, a 2/4 de 5 de la tarda al bar del Centre Cultural.

Ella ha superat dos cancers de mama i en aquest llibre explica tot el procés que ha viscut. Ho fa en primera persona i sense filtres, transmetent el que ha viscut i tot el que sentia des de l’inici de la malaltia fins a la seva curació. Steffi Mallebreim ha dit a Ràdio Pineda que el fet d’explicar-ho al llibre li ha servit també de teràpia.

 

Steffi Mallebreim ha dit que amb aquest llibre vol ajudar a les persones amb càncer de mama a no sentir-se soles i també ha destacat la importància de fer autoexploracions i revisions ginecològiques anuals. També ha dit que calen més ‘sherpas’ a nivell mèdic perquè les i els pacients se sentin acompanyats en tot el procés de la malaltia.

Actualment Steffi Mallebreim té un compte a Instagram on explica tot el que li ha passat amb el segon càncer de mama per ajudar a moltes persones que tinguin dubtes o preguntes.